manfaat kunyit dan efeknya bagi kesehatan

manfaat kunyit dan efeknya bagi kesehatan Beneficis de safrà o cúrcuma generalment s'anomena extraordinària . La cúrcuma , que té el nom en llatí Curcuma longa planta és una espècie que està àmpliament disponible a Indonèsia i una altra regió del sud-est asiàtic .

Es pot utilitzar per tractar una àmplia gamma de problemes de salut , la cúrcuma també es pot utilitzar per a tractaments de bellesa com ara l'eliminació de acne fins blanquejar la pell . Una de les parts importants continguts en la cúrcuma o cúrcuma és la curcumina . Quins són els beneficis i l'eficàcia de la cúrcuma ? Fes una ullada a la revisió completa a continuació ,

 Aquests són alguns dels beneficis i l'eficàcia de la cúrcuma per tractar una àmplia gamma de problemes de salut .

La cúrcuma es pot utilitzar per alleujar l'acidesa estomacal
La cúrcuma pot prevenir les infeccions bacterianes , ajudarà a alleujar el dolor a l'estómac causa acidesa estomacal i altres problemes digestius .

Pot curar la tos
Kunyi pot curar la tos amb aigua bullida amb gingebre i sucre moreno llavors preparat . Begui un cop al dia després dels àpats fins que la tos curat .

El gingebre pot ser superat de moment la pudor procedent mesos
A més de ser capaç de fer front a una olor a peix durant la menstruació , la cúrcuma també pot llançar mesos flocadas amb la forma de beure de forma regular .

Per superar les amígdales
Les amígdales són un dels problemes de la gola que són molt perillosos i poden conduir a la mort . Si queda sola sens dubte pot interferir amb les seves activitats diàries . Vostè pot resoldre utilitzant la cúrcuma , el safrà forma de puré i després prengui l'aigua . Combini amb llimona i mel . Beure tots els dies un cop i les amígdales tendiran a baixar .

Per facilitar la lactància materna
ASI és un requisit bàsic per al nen , vostè ha de fer la seva pròpia herba cúrcuma per facilitar la lactància materna . Perquè si vostè el compra en un instant , hi ha el temor conservants que són perjudicials per al seu nadó .

La cúrcuma pot inhibir el desenvolupament de tumors
Per ser capaç d'inhibir el creixement de tumors i cèl · lules canceroses , pot utilitzar la cúrcuma blanc. Com es consumeix cada dia i es recomana evitar els aliments grassos menú .

Per fer front a acne
Una manera de desfer-se d'acne , naturalment , és d'utilitzar la cúrcuma . Es pot aplicar en forma de màscara o la boca seca i l'acne segurament es perdran .

Els materials de la natura és millor perquè és més efectes secundaris mínims pel que és més segur per al nostre consum . A més dels beneficis de la fruita del drac és també un producte de la natura . Bona sort !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply