how many cups to drink green tea a day

how many cups to drink green tea a day Jums var būt iemācījušies par ieguvumiem no zaļā tēja , bet tu esi kādreiz iemācījušies par to, kā dzert zaļo tēju pareizi ? Zvanīšana un apkalpo zaļā tēja ir jāveic uzmanīgi , lai , ka jūs varat baudīt priekšrocības un delikatesi zaļo tēju . Pēc paskaidrots, kā jūs varat veikt , un pēc tam kalpot tam, lai jūsu ikdienas uzturā .

Brūvēt Zaļā tēja
Pirmais solis, jums ir nepieciešams saprast, par to, kā dzert zaļo tēju , ir pareizi pagatavot zaļo tēju . Jums ir, lai brūvēt zaļā tēja uzmanīgi, lai jūs varētu kalpot un dzert pareizi . Zaļā tēja, kas nav veikta pareizi , būs rūgta garša un nav garšu . Tas padarazaļā tēja undrinkable . Tas ir labāk, lai jūs varētu izmantot zaudēt tējas lapas , nevis tējas maisiņus augstākās kvalitātes dzeramo. Pirmkārt , jums ir vāra ūdenī , līdz tas sasniedz vārīšanās temperatūru . Tad noņemiet to no uguns un atstājiet to apmēram 30-60 sekundes , pirms to izmanto . Tas atdzistmaz. Pēc tam, kad tā atdziestmazliet , jūs varat pārlej tējkaroti vaļēju zaļās tējas lapām. Atstājiet to uz aptuveni trīs līdz piecas minūtes , tad izkāštējas lapas out .

Ielieciet Zaļā tēja katlā
Pēc tam, kad ir izdarīts alus zaļo tēju ,nākamais solis , kā dzert zaļo tēju , ir ieliec katlā . Pirms jūs ielej zaļo tēju katlā , jums vajadzētu noskalot pot vispirms, laitēja neiekļūs atdziest . Tad ko Jums vajadzētu darīt, lai ieliet katlā ? Kad ielejot zaļo tēju vienu tasi , tas nav svarīgi , bet vairākās krūzes , jums patiešām ir jādara pareizi . Jūs labāk darīt to trešdaļām. Tas nozīmē, jums vajadzētu ieliet tēju vienmērīgi starp trīs tases . Pirmais ielej parasti ir vājāks nekāpagājušajā pour . Tātad , lai varētu izplatīt vienmērīgi , jāaizpilda katru tasitrešdaļa ceļu. Pēc tam doties atpakaļ un pēc tam aizpildīt vēlreiz otro trešdaļu katrā čempionātā. Visbeidzot , jums ir jāaizpilda katru tasi visu ceļu . To darot , jums būs iespēja saglabāt garšu zaļo tēju .

Pēdējais solis , kā dzert zaļo tēju , ir baudīt zaļo tēju esat veicis . Nav pielej pienu , cukuru, medu vai citus saldinātājus, tā, ka jūs varat saņemt labumu no zaļās tējas perfekti .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply