manfaat daun alpukat dan cara mengolahnya

manfaat daun alpukat dan cara mengolahnya Fordeler med avocado frukten er ingen tvil i å overvinne en rekke helseproblemer , fordi mange studier som beviser at det er mye av innholdet i avocado frukt er bra for kroppen .

Ikke bare bra for helsen alene , avocado er også ofte brukt for skjønnhetsbehandlinger som ansiktsmasker , for å være mer skånsom hårpleie , hudpleie kroppen til å være sunn og lyse . Ikke rart det nå mange produsenter av skjønnhetsprodukter som bruker avocado som råstoff produksjon .

 Hvorfor avocado er veldig bra for kroppen ? Det kan ikke skilles fra innholdet i næringsmidler og næringsstoffer som finnes deri. Avokado kalorier , protein, fett , karbohydrater, kalsium , fosfor, jern , vitamin A , vitamin B1 , vitamin C , vann og fiber . Så hva er de helsemessige fordeler av avokado frukt? Gå se full gjennomgang av følgende :

    Avokado kan forebygge risikoen for slag . Avokado inneholder folsyre , som potensielt kan forebygge risikoen for slag . Veien er lett , du bare spise en avocado en daglig basis .
    Kan avocado , enangkal frie radikaler fordi det landungan vitamin E , C atupun flavonoider . Frie radikaler er den viktigste årsaken til kreft . Derfor er det ikke noe galt i å spise avokado regelmessig for å opprettholde en sunn kropp .
    For å opprettholde sunne øyne . Mengandungan avocado vitamin A som har en viktig rolle i å beskytte øynene mot grå stær og makuladegenerasjon .
    Avokado kan opprettholde hjerte helse . Høye nivåer av folsyre i avocado vil holde hjertet sunt . I en kopp avocado det finnes omtrent 23% av den totale folsyre kreves av kroppen .
    Avokado kan takle mild halsbrann . For å overvinne sår sykdom , kan du forbruker en avocado kjerneekstrakt .
    Kan forebygge prostatakreft . Forbindelser som finnes i en avocado kan søke etter nye kreftceller , og deretter ødelegge det uten å skade andre celler helse .
    Kan bidra til å senke kolesterolet . Innholdet av beta - sitosterol som er ganske høy , har disse forbindelsene vist seg å være effektive i å senke kolesterolnivået .

I tillegg til fordelene med drage frukt , for å kunne få til det maksimale av avokado du kan konsumere på en jevnlig basis for å gjøre det til en fersk juice drikke eller spise direkte . Lykke til !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply