manfaat dari pare

manfaat dari pare Pare fordelene er ikke bare begrenset til frukten , men bladene av bitter melon kan også gi helsemessige fordeler til det fulle . Pare eller var i Latin kjent som Momordica charantia L er en frukt som har en bitter smak . Selv om den har en bitter smak , men ikke noen få mennesker som gjør bitter melon som en av de grønnsaker til det daglige kostholdet . Med riktig behandling , Pare grønnsaker kan gi en deilig smak og appetittvekkende .

Pare lang formet som auberginer, grønn og tatt inn planter som forplanter seg i stilkene av andre planter . Disse plantene strukket eller kveilet opp følgende de nærliggende planter som benyttes som fortøyninger . Således, i den bitre melon plantedyrkings , bøndene som regel gi støtte for medier kan være bambus, tre eller et annet medium som kan brukes til å forplante planter Pare .

 Pare planter kan plantes rundt i huset , enten i hagen eller plantet i feltene . Så hva er fordelene for helse og effekt av bitter melon ? Her er noen egenskaper som at sitert fra kesehatan.kompasiana.com .

    For å øke appetitten
    Kan kurere gulsott .
    For å lette fordøyelsen
    Kan brukes som en malaria narkotika
    Kan senke blodsukkernivået
    For å forsinke HIV - AIDS-viruset
    For å opprettholde skjønnheten i huden
    Kan bekjempe kreftceller

Effekten av bitter melon blader for helse

    Kan kurere diaré hos spedbarn
    Kan rense blodet for kvinner som nettopp fødte
    Kan redusere varme
    Kan gi pinworms
    Kan kurere hoste

Til tross for de mange fordelene med bitter melon for helse , men bør du ikke spise for mye , spesielt for mødre som er mendangung . På grunn av en studie av drektige mus nevne at overdreven bruk av bitter melon frukt kan føre til spontanabort .

Som for menn , konsumere mye bitter melon kan også lavere sædkvalitet , og derfor kan brukes som et pare naturlig familieplanlegging . For daglig ernæring , kan du få fordelene av drage frukt ved å spise regelmessig hver dag . Lykke til !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply