manfaat daun sirsak & cara mengolahnya

manfaat daun sirsak & cara mengolahnya Par Soursop augļu tik labi, kā gūt labumu no pūķa augļi priekšrocības , Soursop augļi ir daudz priekšrocības , lai risinātu dažādas veselības problēmas . Daudzi pētījumi , kas norāda, kaSoursop augļi var izmantot kā alternatīvu vēža ārstēšana . Ne tikai daļa no augļa , ko mēs varam izmantot , bet citas daļas , piemēram, Soursop atstāj uz ādas, mēs varam veikt priekšrocības .

Soursop augļi iraugļi, kas ir zaļā krāsā , ir līdzīgi mīksto ērkšķiem diezgan retu uz ādas un ar saldu un skābu garšu . Lai varētu saņemt īpašības augļu sirrsak , jūs varat patērēt tieši vai veicot to sulas dzēriens , kas var atbrīvot slāpes .

 Kāpēc Soursop augļi var tikt galā ar dažādām slimībām ? Tas ir tāpēc, kasaturs ietverts Soursop augļu , Soursop augļiem , kas ir bagāti ar C vitamīnu saturu 20 mg 100 gramos augļu mīkstumu . C vitamīna saturs , kas ir ļoti augstu Soursop augļi irantioksidants, kas darbojas, lai uzlabotu mūsu imūnsistēmu . Turklāt Soursop ir arī bagāti ar šķiedrvielām , kas sasniedza 3,3 g uz 100 g augļu mīkstumu , kas ir nepieciešama mūsu ķermeņiem . Tabulā ir vielas dizi Soursop augļi ( 100 gramos ), un priekšrocības, mēs varam iegūt .

    Enerģija : 65 kcal
    Olbaltumvielas : 1 g
    Tauki: 0,3 grami
    Ogļhidrāti : 16,3 grami
    Kalcija ( Ca ) : 14 mg
    Fosfora ( P ) : 27 mg
    Fiber : 2 g
    Dzelzs ( Fe ) : 0,6 mg
    Vitamīns : 1 RE / 10 ( SI )
    B1 vitamīns : 0.07 mg
    B2 vitamīns : 0,04 mg
    C vitamīns : 81,7-20 mg
    Niacīns : 0,7 mg

Lai tiktu galā ar caureju vai caureja zīdaiņiem
Jabērnam ir caureja vai šķidra vēdera izeja , tad jūs varat nekavējoties sagatavot Soursop augļi ir nogatavojušies , tad izspiež un filtrē ņemt ūdeni . Pēc Drinks 2-3 ēdamkarotes caureja zīdaiņiem .

Lai ārstētu aknu slimība
Par laimi ārstētu Jūsu aknas , tad citas ātrās ēdināšanas maltītes . Jums tikai nepieciešams, lai dzert Soursop sulas 1 nedēļu kā maltīti rezerves .

Lai ārstētu hemorrhoid .
Soursop augļi var arī izmantot, lai ārstētu hemoroīdi . Triks , izspiestSoursop augļi ir nogatavojušies , tad ņem 1 glāzi ūdens . Dzert 2 reizesdienā , no rīta un pēcpusdienā .

Lai pārvarētu urīnpūšļa sāpes
Sagatavot pusi , nogatavojušies augļi Soursop , cukuru un sāli pēc garšas . Pavārs visas sastāvdaļas uz kompotu . Ēst plain , un veikt to regulāri, katru dienu 1 nedēļu pēc kārtas .

Lai ārstētu Anyang - anyangen
Anyang - anyangen ir traucēta urinācija jūtas kā dedzinošas sāpes . Lai pārvarētu nekavējoties sagatavot pusi nogatavojušies augļi Soursop un cukuru pēc garšas . Pēc tam Soursop augļu mizoti un vāra ar cukuru kopā ar 2 glāzēm ūdens . Pēc vārīšanas , izkāš un dzer ūdeni .

Citas īpašības Soursop augļi ir pārvarēt pārvarētu aizcietējums , palīdz kaulu veidošanos , palielinātu izturību , palēnināt novecošanās procesu , tiek izmantots kā alternatīva ārstēšanas žultsakmeņi , antisembelit , podagra, palielināta apetīte , un uzlabot gremošanas sistēmu .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply