benefits of drinking lipton green tea daily

benefits of drinking lipton green tea daily Există multe beneficii ale consumului de ceai verde, puteți obține dacă o faci în fiecare zi . Au fost multe studii care dovedesc că consumul de ceai verde are o influență semnificativă la corpul tau . Dacă nu ați consumat sau consuma -l neregulat , puteți începe să bea ceai verde de acum . Următoarele sunt beneficiile de ceai verde ar putea să nu fi cunoscut înainte .

prevenirea Cancerului
Unul dintre beneficiile de consumul de ceai verde este de a preveni cancerul . Există diferite de cancer care poate fi prevenită doar prin consumul de ceai verde cu regularitate , inclusiv de san , de prostata , de esofag , plămân , vezică , gastric , pancreatic și colorectal . Cancer pot fi prevenite cauza catechine substanta care se gaseste in ceaiul verde . Substanța este capabil de a dezactiva cancerigeni , prevenirea mutatie de celule , precum si reduce formarea și creșterea de tumori în corpul dumneavoastră . De aceea , este recomandat să bei cel putin patru cesti de ceai verde pe zi, pentru a obține beneficii anti - cancer .

inima de sănătate
Puteți obține, de asemenea, alte beneficii ale consumului de ceai verde , cum ar fi sanatatea inimii . Consumul de ceai verde înseamnă că veți avea un risc mai mic de boli de inima si accident vascular cerebral . Au fost multe cercetări arată că consumul de alcool cel puțin o ceașcă de ceai verde cu regularitate în fiecare zi poate diminua riscul de atac de cord la fel de mult ca 44 la suta . În timp ce , de asemenea, alte studii au aratat ca consumul de ceai verde regulat poate , de asemenea, nivelul colesterolului .

alte beneficii
Așa cum am menționat anterior , există multe beneficii ale consumului de ceai verde . În afară de cele două prestații menționate mai sus , există alte beneficii care le poate avea , cum ar fi prevenirea artrita reumatoida , nivel mai mic de colesterol ridicat , prevenirea bolilor cardiovasculare , tratarea infecției și afectarea functiei imune . Cheia pentru a obține aceste beneficii este de a bea ceai verde cu regularitate în fiecare zi . Rețineți că puteți consuma în fiecare zi, aproximativ 3 până la 4 cesti .

Ce face ceai verde special ?
Este posibil să fi învățat beneficiile consumului de ceai verde, la fel ca cele menționate mai sus . Cu aceste diverse beneficii , s-ar putea întreba ce face ca ceaiul verde atat de special . Ei bine , de fapt, secretul de ceai verde se află în substanțe naturale , cum ar fi catechine si polifenoli , de exemplu EGCG sau epigallocatechin galat . EGCG este antioxidant , care este foarte puternic în lupta împotriva celulelor canceroase . Această substanță ucide celulele canceroase, fara a afecta tesutul sanatos . De asemenea, scade nivelul colesterolului și inhibă formarea de cheaguri de sange . Cu aceste specialitate eficiente , nu ezitați să -l bea pentru a obține beneficii ale consumului de ceai verde .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply