benefits of coconut milk for hair growth

benefits of coconut milk for hair growth Які переваги кокосового молока ? Кокосове молоко отримують з м'якоті кокосового горіха. Його запах нагадує нам про екзотичні пляжі . Кокосове молоко є вершковий , багатий рідини проводиться з м'яса зрілих кокосів . Це має прекрасний смак , і додає смачний вершковий дотик до багатьох страв . Колір і багатий смак молока може бути пов'язано з високим вмістом олії .

Кокосове молоко дивно , тому що вона зволожує , він може замінити каву вершки , і підтримує рівень цукру в крові. Кокосове молоко багаті вітамінами С, Е , В1 , В3 , В5 і В6 , а також заліза , селену кальцію , заліза , magnessium і фосфору.
Переваги кокосовим молоком
Переваги кокосовим молоком


Кокосове молоко має безліч застосувань , більшість з яких накопичуються імунну систему і захисні сили організму. Давайте поглянемо деякі дивовижні переваги кокосового молока нижче.

Користь для здоров'я кокосовим молоком

    Сприяє міцних кісток . З 240 мг фосфору на чашку , кокосове молоко допомагає щільність збільшення кісткової маси.
    Знімає симптоми артриту. Селен осно в кокосовому молоці знімає біль при артриті дан знижує приєднатися запалення .
    Боротися з інфекцією. Лауринової кислоти жирні кислоти знайдені в кокосовому молоці при попаданні в організм перетворить противірусну та антибактеріальну з'єднання, зване монолаурін .
    Антибактеріальні , протигрибкові та противірусні
    Бій герпес , грип і навіть ВІЛ
    Великий джерело магнію
    Нижній рівень холестерину
    Допомагає схуднення
    запобігає облисіння

Переваги кокосовим молоком для шкіри

    Ефективний при лікуванні пошкодженої сонцем шкіри. Нанесіть тонкий шар холодного кокосового молока в області засмаги. Жири та олії в цій молока допомогою зменшити почервоніння і відновити вологу засмаги шкіри .
    Сприяння гладкою і радіанної шкіри.
    Антивіковий .
    Засіб для зняття макіяжу.

Переваги кокосовим молоком для волосся

    Живить волосся . Нанесіть свіжу домашню кокосове молоко і масаж протягом трьох-п'яти хвилин. Залиште на 20 хвилин і шампунем волосся , як звичайно. Це BOST волосяні фолікули і стимулювати ріст волосся
    Великий органічних кондиціонер для волосся.

Як зробити кокосове молоко?

    Сушені кокосова стружка
    фільтрована вода

Існують також різні види кокосового молока , які можна купити в магазині. Тепер , коли ви знаєте , як купується кокосове молоко. Які ваші улюблені способи використання кокосового молока ?

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply