cara menurunkan berat badan tanpa olahraga dalam waktu seminggu

cara menurunkan berat badan tanpa olahraga dalam waktu seminggu Tregui el màxim partit dels britànics , la dieta i l' exercici és la segona opció per a la pèrdua de pes .

La primera opció és sotmetre a la cirurgia estètica . Un estudi va examinar els hàbits alimentaris i l'exercici en el Regne Unit . La investigació va enquestar 1.743 persones per conèixer les seves actituds cap a la cirurgia estètica .

Els resultats van ser sorprenents . Tant com el 59 per cent dels britànics enquestats per www.sweatband.com , en lloc de regular el règim de cirurgia estètica i l'exercici , per reparar la seva aparença física .

La cirurgia estètica és la més desitjada pels homes i les dones al Regne Unit , segons l'enquesta és la liposucció liposucció àlies .

Les cinc dones britàniques de cirurgia cosmètica més desitjats són la liposucció , abdominoplàstia o disminució d'estómac , implants de pit o mama ampliar, aixecament de pits o augment de la mama i dels glutis caiguts implants .

Després de la liposucció , la cirurgia de reducció de mama masculí vol Anglaterra ( reducció de mames ) , abdominoplàstia , implants de pits o implants pectorals , implants i estómac .

"Nosaltres sempre recomanem un estil de vida saludable a través de la regulació de la dieta i l'exercici per reparar l'aparença física . Però , volem saber quanta gent va a tenir en compte la cirurgia estètica com una forma d'obtenir ràpidament el seu cos de somni " , diu Maz Darvish , director general d' Sweatband.com , va comentar sobre els resultats de l'enquesta .

Sembla , a més Darvish , la gent veu la cirurgia estètica com una opció fàcil de superar l'envelliment .

Encara que la cirurgia pot ajudar a elevar l'autoestima i l'aparició en el curt termini , la vida saludable que només pot reparació de fitness i nodrir el cor i els pulmons .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply